Szülők nyugalma - L-Theanine kapszula - a vágyott nyugalom

A zöld tea kivonat hatóanyaga, egy olyan természetes aminosav mely nyugtató hatást fejt ki azáltal, hogy növeli a dopamin- és GABA-szintet az agyban, ami a szorongás csökkenéséhez vezet. Segít megnyugodni, ellazulni, mindezt úgy, hogy nem okoz álmosságot. Nem tartalmaz segéd-, adalék- és színező anyagokat. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.  Az L-Theanine  ajánlott stressz kezelésre, pihenés elősegítésére, szorongás oldására, koncentrációs képesség, tanulási teljesítmény javítására.

Az L-TH 250 L-theanin eszenciális aminosav tartalmú készítmény, amely aminosav a zöld teában található. Az L-theanin egy olyan biológiai anyag, amely relaxációs reakciót vált ki. A kutatások kimutatták, hogy L-theanin fogyasztása után az agyműködés alfa szinten (10-14 Hz) erőteljesebbé válik. A hatás kb. 40 perccel a bevitel után következik be és néhány órán keresztül tart. 

 

Az L-TH 250 készítményt a modern orvostudomány és gyógyszeripar legújabb ismeretei alapján fejlesztették ki és így figyelembe veszi a hosszútávú fogyasztá minden fontos kritériumát: a hatékonyságot, a biztonságosságot, a minőséget és a kényelmes használatot. L-theanin eszenciális aminosavat tartalmaz, amely az agyban való közvetlen hatásával mély relaxációs állapotot hoz létre álmosság érzésének kialakítása nélkül. A szerotonin és a dopamin metabolizmusára kifejtett hatásával hozzájárul a kémyelem érzés kialakulásához. 

A készítmény fogyasztása nem okoz érzéki tompultságot, nincsenek szedatív vagy hypnotikus hatásai. Egyszeri túladagolása nem vált ki nagyobb hatást. A készítmény hatása nem olyan jelentős, sem különleges, vagy hatással lehetne a lelki zavarokra vagy betegségekre. Az L-theanin bevitele után az agy jelentős mértékben az alfa hullámuk szintjén kezd működni: 

Beta hullámok(13-30 Hz) -ezek a hullámok a tudat normális éber állapotában vannak túlsúlyban. Magasabb frekvenciák esetén stresszállapot vagy feszültség alakul ki. Ezen frekvenciákon működik az agy védelmi vagy támadó helyzetekben. Gyakran kíséri nyugtalanság, stressz, dühödtség vagy félelem. A figyelem kifelé, a környezettel kapcsolatos problémákra irányul. 

Alfa hullámok (8-13 Hz) - ezek a hullámok ellazult, egyúttal azonban éber állapotban vannak túlsúlyban. Az alfa frekvenciák hatása idején jellemző a nyugalom és a békesség érzése, anélkül, hogy álmosság jelentkezne. Ebben az állapotban jönnek létre a képzetek. Az agy harmonikusan működik. 

Theta hullámok (4-8 Hz) - ezek az agyhullámok a mély ellazultságra, meditációra, az alvás bizonyos fázisaira jellemzőek. Théta frekvenciák megléte esetén éber tudatállapotban különleges megoldásokra juthatunk, mély meglátások születhetnek, fejlődik az intuíció, víziók. 

Delta hullámok (0-4 Hz) - a delta hullámok leginkább a mélyalvás vagy a mély ellazultság idején jelentkeznek. Ezek az agyfrekvenciák kísérik a test regenerációhoz szükséges folyamatait. 

Az L-TH 250 hatása általában 40 perc elteltével mutatkozik meg és 3-6 órán keresztül tart. 6 óra után az adagolás megismételhető. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az L-TH 250 készítmény hosszú távon adható, nem okoz függőséget. 

Összetevők: L-Theanine, kapszula (pullulán). Felhasználási javaslat: 1 kapszula 1-2 alkalommal naponta, amennyiben szükséges, lehetőleg éhgyomorra, szétrágás nélkül folyadékkal lenyelve. Minőségét megőrzi: a dobozon feltüntetett időpontig. Tárolás: Száraz, hűvös helyen, erős napfénytől védve. Figyelmeztetések: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! A javasolt napi adagot ne lépje túl!